Απίστευτο κι όμως βρετανικό!

Την Αγγλία τη γνωρίζουμε ως μητέρα του ποδοσφαίρου. Το Γκλούσεστερ στην Αγγλία οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουμε και ίσως αυτός είναι ένας λόγος που το τοπικό αστυνομικό τμήμα αποφάσισε με μία πρωτοφανή ανακοίνωση να το κάνει γνωστό στα πέρατα της γης!

Αλλιώς δεν εξηγείται η απόφαση της τοπικής αστυνομικής αρχής να χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρο στους δρόμους της πόλης ως “αντικοινωνική συμπεριφορά” και να το απαγορεύσει “δια ροπάλου”.

Υποστηρίζουν ότι συνιστά αντικοινωνική συμπεριφρά διότι “θα μπορούσαν να βλάψουν τα αυτοκίνητα, αλλά και να θέσουν εαυτούς σε κίνδυνο από τα διερχόμενα οχήματα”, καλούν τους πολίτες να αναφέρουν αμέσως τέτοια περιστατικά και υπόσχονται την αύξηση των περιπολιών, προφανώς για να κρατήσουν τους δρόμους ασφαλείς από το παιδικό παιχνίδι…

Οι κάτοικοι της πόλης έχουν ήδη… ξεσαλώσει στα social media, χαρακτηρίζοντας “γελοία” την ανακοίνωση, σε μία εποχή που οι γονείς παρακαλάνε τα παιδιά τους να βγουν από το σπίτι στον δρόμο και να παίξουν, σημειώνοντας ότι “δεν πρόκειται για κακοποιούς ή διακινητές ναρκωτικών, αλλά για παιδιά που θέλουν να ξεκολλήσουν από τις οθόνες τηλεοράσεων και υπολογιστών και να παίξουν”.

Leave a Reply