Α.Ο.Περιστερίου (2) – Αγ. Ανάργυροι 2-1

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1, το δεύτερο τμήμα του Α.Ο. Περιστερίου επιβλήθηκε του αντίστοιχου τμήματος των Αγίων Αναργύρων, παρ’ ότι έβαλε δύσκολα στον εαυτό του βαδίζοντας με το ρεσυτό αυτό σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού έκλεισαν το πρώτο μέρος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0), αλλά στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης να “κλειδώσουν” το παιχνίδι, δεν ήταν συνεπείς στα ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι κέρδισαν μερικά μέτρα στο χορτάρι, δεν είχαν τρόπο να διασπάσουν την ανασταλτική λειτουργία του Ομίλου και να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Μαρουλη, επιτυγχάνοντας απλά το “γκολ της τιμής”, τέσσερα λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Σκόρερς: 31′ Μποφίλιος, 36′ Κοριώζος / 76′ Ασράμα

Διαιτητής: Τραντας. Βοηθοί: Θώμογλου, Βρανάς,

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Μαρουλης, Γκελάκης, Μποφίλιος, Οικονομίδης, Ανυφαντής, Τρόκα, Τράικος, Καλάμης, Κοριώζος, Καραγιάννης Σ., Ζαφειράτος (Νίκος, Κατσαπρακάκης, Καραγιάννης Δ.).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Λουκάκης, Γενιδογάν, Ασράμα, Παλιούρας, Βασιλειάδης, Κατσαρας, Χυτας, Σίμος, Κωνσταντέλος, Μπάλλι, Παρθένης (Χαραλάμπους, Κορόντζης, Παπανικολάου, Δεμεσλής, Βρεττάκος, Μπαρμπόπουλος).

Leave a Reply