Α.Ο.Περιστερίου (1) – Κεραυνός Πετρ. 1-0

Χωρίς να φτάσει σε επίπεδα απόδοσης προηγούμενων αγώνων του, το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο. Περιστερίου πήρε τη νίκη κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Κεραυνού Πετρούπολης με σκορ 1-0 και μαζί το τρίποντο που το διατήρησε σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή του 13ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου μπήκαν μπροστά στο σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά στην επανάληψη λειτούργησαν περισσότερο διαχειριστικά για το υπέρ τους 1-0 και λιγότερο με αποφασιστικότητα να… αυγατίσουν το προβάδισμά τους και να τελειώσουν το παιχνίδι, προκαλώντας κάποιες φορές την αντίδραση του προπονητή τους.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Πετρούπολης προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, κυρίως στην κόντρα επίθεση, αλλά δεν βρήκε εκείνες τις φάσεις που θα το έκαναν πραγματικότητα.

Σκόρερς: 36′ Φιλιππόπουλος / –

Διαιτητής: Μαραθωνίτης. Βοηθοί: Μαρίνος, Καμπιώτης.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Κουτσούκης, Σωτηρίου, Πετρακάκος, Πλευρίτης, Ροδίτης, Κατσιμίγας, Ντέμα, Χαλκιόπουλος, Φιλιππόπουλος, Δημητρίου, Λευθεριώτης (Πίρκολος, Ρέρρας, Ρηγαλος, Χρονόπουλος, Παππάς, Κουλουρίδης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αθανασόπουλος, Ρέντζος, Χατζηνάκης, Φανός, Παλαϊ R., Μαλαματίνης, Σοφιανός, Ζαρκαλη, Κουλουριώτης, Παλαϊ Κ., Κωτσιόπουλος (Ανδρέου, Γοματος, Σακκάς, Αναγνωστόπουλος).

Leave a Reply