“Ανυπότακτες” οι Νέες Ατρομήτου (1-1)

Αρνούμενες να χάσουν και με την πίκρα ότι μπορούσαν και κάτι περισσότερο έφυγαν από το γήπεδο του Ρέντη (“Σταύρος Μελισσουργός”) οι Νέες Ατρομήτου 2018, κόντρα στην ομάδα του Εθνικού, στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους (Καραϊωσηφόγλου), αλλά δεν εγκατέλειψαν στιγμή την προσπάθεια να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Φυσιολογικά επιβραβεύτηκαν με γκολ της Κατσιπάνου, λίγες στιγμές μετά την είσοδό της στο παιχνίδι (51′) και με την αγωνιστική τους παρουσία δικαιούνται να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να φύγουν ακόμη και με τη νίκη από μία δύσκολη έδρα ενός εκ των -θεωρητικά- φαβορί του 5ου ομίλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου εξήρε την ατμόσφαιρα στο γήπεσο, ευχαρίστησε τον Εθνικό για τη φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Διαιτητής: Πιγγίου. Βοηθοί: Γκουβας, Μετακίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπαλλή, Καλή, Τσιότρα, Παναγάκου, Καρόζη, Αρέστη, Μάλφα, Ραπανάκη, Καραϊωσηφόγλου, Γραβάνη, Παλαντέσκου (Δούμια, Δημητρέλου, Καραμήτσα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φουντουλάκη, Σκάγκου, Κουκουλοπούλου, Άχμαντ, Ντιμίτροβα, Παναγιωτακοπούλου, Λαδερού, Αποστόλου, Σεφεριάδη, Ρόκομα, Ιωάννου (Γκουγκούση, Κατσιπάνου, Σάμιου).

Leave a Reply