Ανθούπολη: Τη Δευτέρα η “πρώτη”

Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (27/8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Ανθούπολης, στις εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Ο υπεύθυνος των υποδομών, Λάμπρος Μπακογεώργος και οι συνεργάτες του θα υποδεχτούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα και θα μοιραστούν μαζί τους τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19.

Ταυτόχρονα, στα γραφεία του συλλόγου θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές για τη νέα χρονιά, με τον περιστεριώτικο σύλλογο να εγκαινιάζει ένα σύστημα μελών με προνόμια και φυσικά πρόσβαση στην ποδοσφαιρική Ακαδημία.

Το Παιδικό τμήμα (Κ16), που υπενθυμίζουμε ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, θα καθοδηγήσει και φέτος ο Πέτρος Δημάκης, το Παμπαιδικό (Κ14) αναλαμβάνει ο Μελέτης Χατζής, το τμήμα Τζούνιορ (K12 – επίσης στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ, όπως και πέρσι) διατηρεί ο Γιάννης Κασπίρης, ενώ σε Προτζούνιορ και Αστεράκια θα είναι και φέτος ο Λάμπρος Μπακογεώργος.

Leave a Reply