Ανθούπολη: “Σχολική πρόοδο και αθλητική εξέλιξη”

Σχολική πρόοδο και αθλητική εξέλιξη ευχήθηκε ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Α.Ο.Ανθούπολης, Λάμπρος Μπακογεώργος, στη χθεσινή “πρώτη” συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Καλωσορίζοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές και γονείς, ανέλυσε τα δεδομένα της νέας αγωνιστικής περιόδου και εξήγησε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου 8Χ8, ώστε μετά την έναρξη των έργων στις εγκαταστάσεις της Χωράφας, να διευκολυνθεί στις προπονητικές υποχρεώσεις, γνωστοποιώντας και την πρόταση του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου για χρήση του χωμάτινου γηπέδου (πρ. Αγίου Ιεροθέου) επί της οδού Αναπαύσεως.

Ανακοίνωσε ότι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα επιτρέψουν τελικά στον Γιάννη Σγουρό να ηγηθεί των αγωνιστικών προσπαθειών του παμπαιδικού τμήματος, αλλά το κενό θα καλυφθεί άμεσα, όπως επίσης ότι αναμένονται κάποιες μικροαλλαγές στο πρόγραμμα των προπονήσεων ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες σε ό,τι αφορά στις προπονητικές υποδομές.

Τέλος, υπογγράμισε ότι και φέτος θα ισχύσει η ασφάλιση των νεαρών αθλητών κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και ζήτησε την κατανόηση και προσαρμογή όλων στο πρόγραμμα της ομάδας και των παράλληλων μαθητικών δραστηριοτήτων (ξένη γλώσσα κ.λ.π.).

Leave a Reply