Ανθούπολη; Θεμέλια και στην Κ10

Έρχεται με… φόρα και ίσως αδικήθηκε κιόλας από την ξέφρενη πορεία της Κ12, που άφησε τα δικά της επιτεύγματα σε δεύτερο πλάνο.

Κι όμως μόνο αμελητέα δεν ήταν η φετινή πορεία της Κ10 της Ανθούπολης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ (αλλά και το σύνολο των αγωνιστικών της υποχρεώσεων).

Το συγκρότημα του Μελέτη Χατζή έκανε δύο απόλυτα ισορροπημένους γύρους, τον πρώτο και τον τρίτο και μεσολάβσε ένας επιβλητικός δεύτερος, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου διατήρησε θετικό συντελεστή τερμάτων.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες και απολογισμό 17-14 τερματων.

Στον δεύτερο γύρο είχε 5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και 19-8 γκολ, ενώ ολοκλήρωσε τον μίνι τρίτο γύρο (play off) με 1 νίκη, 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 6-4 γκολ, έχοντας τη δεύτερη επίδοση του ομίλου της.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο έμψυχο δυναμικό που συμμετείχε στο οικείο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, με τους μισούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη παραστάσεις από την ηλικιακή κατηγορία Κ12, παίζοντας με το δεύτερο τμήμα της στο τουρνουά Soccerlink και από τον Σεπτέμβρη να εντάσσονται και επίσημα στις τάξεις της, ως η δεύτερη ηλικία του κλιμακίου (γεννημένοι το 2012).




Leave a Reply