Ανθούπολη: Αγιασμός την Τετάρτη (20/9)

Η επισημοποίηση για το κλείσιμο των κεντρικών εγκαταστάσεων του αθλητικού συγκροτήματος της Χωράφας την προσεχή Δευτέρα 25/9, υποχρέωσε τον Α.Ο.Ανθούπολης να μεταφέρει για σήμερα (Τετάρτη 20/9) τον προγραμματισμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-’18.

Θα τελεστεί στις 7 το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο της Χωράφας παρουσία διοίκησης, προπονητικής ομάδας, ποδοσφαιριστών και γονέων. Οι προγραμματισμένες για σήμερα προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ ο υπεύθυνος της ακαδημίας Λάμπρος Μπακογεώργος ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει σε κάθε μέλος των τμημάτων υποδομής ένα σετ ρουχισμού προπόνησης.

Χθες αντιπροσωπεία των προπονητών της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του συλλόγου επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του χωμάτινου γηπέδου Άλσους Περιστερίου (επί της οδού Αναπαύσεως), όπου εκτός απροόπτου θα μεταφερθούν για τον χρόνο εργασιών στην Χωράφα, το παιδικό και το παμπαιδικό τμήμα.

Συνεχίζονται ωστόσο οι διεργασίες για την εξυπηρέτηση των ομάδων που θα “ξεσπιτωθούν” λόγω των έργων, με περιορισμένη πάντως διαθεσιμότητα και “δύσκολα” ωράρια σε Χρυσούπολη και ίσως Νταμάρι. Ο Α.Ο.Ανθούπολης δήλωσε αδυναμία (και όχι απροθυμία) να μεταφέρει προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του σε μεσημβρινές ώρες.

Leave a Reply