Ανακοινώσεις για το πρωτάθλημα παίδων

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σψματείων Αθήνας ενημερώνει τις ομάδες – μέλη της, που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα Παίδων, για ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία τα οποία περιλαμβάνονται στη σχετική προκήρυξη που είναι έτοιμη και στη διάθεση των σωματείων.

Στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ δήλωσαν συμμετοχή 83 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε 1 όμιλο των 13 ομάδων και 5 ομίλους των 14 ομάδων. Το πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ θα ξεκινήσει το ΣΑΒΒΑΤΟ 23/09.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 26 αγωνιστικές. Στη συνέχεια, θα διεξαχθούν οι αγώνες της Τελικής Φάσης. Στον 2ο γύρο, θα δημιουργηθούν 3 όμιλοι των ισχυρών ομάδων, με τις 7 πρώτες ομάδες και 3 όμιλοι με τις 7 λιγότερο ισχυρές, από τις θέσεις 8 έως 14 κάθε ομίλου.

Θα προκριθούν στην τελική φάση οι 5 πρώτες ομάδες συν μία ακόμη από τις 6ες , με κλήρωση, ώστε να έχουμε 16 ομάδες από τις ισχυρές και 16 από τις λιγότερο ισχυρές, που θα αγωνιστούν μεταξύ τους με σύστημα νοκ άουτ (1ος με 5ο ). Γηπεδούχες ομάδες θα είναι αυτές που θα καταλάβουν την υψηλότερη θέση.

Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με Δελτία Ατομικών Στοιχείων Ε.Π.Ο. και θεωρημένη Ιατρική Κατάσταση από την Ε.Π.Σ.Α.

Οι προπονητές των ομάδων θα πρέπει να έχουν Δελτίο Πιστοποίησης που να έχει εκδοθεί από την Ε.Π.Σ.Α. Επίσης, επιτρέπεται σε ένα φυσικό πρόσωπο η είσοδος στην τεχνική περιοχή με Δελτίο Εισόδου στην Τεχνική Περιοχή, που εκδίδεται από την Ε.Π.Σ.Α.

Επιτρέπονται επτά (7) αντικαταστάσεις ποδοσφαιριστών.

Είναι υποχρεωτική στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, η συμμετοχή τουλάχιστον έξι (6) Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα και η συμμετοχή στον αγώνα, μέχρι πέντε (5) συνολικά αλλοδαπών ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Οι αλλοδαποί και οι κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να αγωνίζονται υποχρεωτικά, από την 1η αγωνιστική, με προσωρινό Δελτίο, που θα εκδίδεται από την Ε.Π.Σ.Α.

Αποχώρηση ομάδας, τιμωρείται με ογδόντα (80) ευρώ πρόστιμο.

Η διάρκεια των αγώνων είναι εβδομήντα (70) λεπτά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το έτος 2003 και μικρότεροι.

Οικονομική Διαχείριση

Στους αγώνες, τα γηπεδούχα σωματεία επιβαρύνονται με όλα τα έξοδα του αγώνα, με τα εξής ποσά:

Διαιτητής: Είκοσι (20) ευρώ.

Βοηθός Διαιτητή: Δέκα (10) ευρώ.

Γιατρός: Είκοσι δύο (22) ευρώ.

Υπηρεσία Γηπέδου: Δέκα (10) ευρώ

Leave a Reply