Ανακοινώσεις για το Θουκυδίδειο

Ανακοινώσεις για τις διοργανώσεις του Θουκυδίδειου 2020-2021 εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρία, εντάσσοντας νέες κατηγορίες τουρνουά στο αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην πρώτη ανακοίνωση της χρονιάς:

Βασιζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία από την πολύχρονη ενασχόλησή της με τη διοργάνωση των τουρνουά, η εταιρία μας προετοίμασε και αυτή τη χρονιά την προκήρυξη του νέου τουρνουά ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 2020- 2021. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος λάβαμε υπόψιν μας ό,τι ήταν εφαρμόσιμο στη φιλοσοφία του τουρνουά και το προσθέσαμε αναβαθμίζοντας την εμπειρία των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτό. Τηρώντας τα μέτρα πρόληψης του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον περιορισμό του ιού COVID-19, εντάσσουμε τους φετινούς συμμετέχοντες –αθλητές, προπονητές και γονείς- σε μια νέα τάξη πραγμάτων με απώτερο στόχο την πραγματοποίηση των δράσεων μας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Ανακοινώνουμε την έναρξη του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ ELITE CUP στις ηλικιακές κατηγορίες:

Κ18 (4 αθλητές 2002 – 2003 – 2004)

Κ14 (2007 – 2008)

Κ12 (2009 – 2010)

Κ10 (2011 – 2012)

Το ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ELITE CUP θα αποτελέσει τη διοργάνωση για τα Elite τμήματα των συμμετεχόντων ομάδων και θα δημιουργηθούν όμιλοι χωρίς γεωγραφικά κριτήρια για κάθε ηλικιακή κατηγορία. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός έδρας των ομάδων.

Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΥΡΛΗΣ περιλαμβάνει τις ηλικιακές κατηγορίες:

Κ16 (2005 – 2006)

Κ14 (2007 – 2008)

Κ12 (2009 – 2010)

Κ10 (2011 – 2012)

Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΥΡΛΗΣ θα αποτελέσει τη διοργάνωση για τα πιο αδύναμα τμήματα των συμμετεχόντων ομάδων και θα δημιουργηθούν όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια για κάθε ηλικιακή κατηγορία. Τα γεωγραφικά κριτήρια ορίζονται ως εξής:

ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός έδρας των ομάδων.

Παράλληλα, δίνουμε τη δυνατότητα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ στις κατηγορίες Κ12 και Κ10 να αγωνιστούν σε ειδικό όμιλο στα προκαθορισμένα ρεπό τους.

Φέτος και για πρώτη φορά η εταιρία Sportteam διοργανώνει τουρνουά, με στόχο την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου, για τις ακαδημίες που έχουν γυναικεία τμήματα. Το τουρνουά θα αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες Κ16, με τη δημιουργία ομίλου χωρίς γεωγραφικά κριτήρια και Κ12, με τη δημιουργία ομίλων με καθαρά γεωγραφικά κριτήρια.

Ταυτόχρονα, ανακοινώνουμε την έναρξη του τοπικού τουρνουά ILIOS CUP με έδρα το Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης και την αθλητική εγκατάσταση Alma Club, μια σύμπραξη των γηπέδων για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση στα Νότια Προάστια της Αθήνας και την έναρξη του τουρνουά FAIR-PLAY για τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας με έδρα το γήπεδο της Ελεούσας και το City Soccer στην περιοχή του Αιγάλεω.

Τέλος, ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του τουρνουά KICK-OFF στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, με έδρα τα γήπεδα του Ελαιώνα.

Σε μερικές ώρες θα αποσταλεί με τη μορφή email η επίσημη προκήρυξη των διοργανώσεων μας. Ο κανονισμός διεξαγωγής θα πρέπει να διαβαστεί και εν συνεχεία ο υπεύθυνος του κάθε σωματείου να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής, αφού ενημερώσει όλους τους αρμόδιους του συλλόγου του.

Απαραίτητη κρίνεται η συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας, ώστε να γίνει η ενημέρωση των υπευθύνων σχετικά με τη διοργάνωση.

Αναμένεται νέα κοινοποίηση με τα στοιχεία επικοινωνίας για κάθε διοργάνωση από τη γραμματεία μας”.

Η πλήρης προκήρυξη των πρωταθλημάτων (ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ FOOTBALL FESTIVAL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020-2021)

 

 

Leave a Reply