Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη παραμένουν τα ερωτηματικά

Αναμέναμε μία ανακοίνωση από πλευράς Ερασιτέχνη Ατρομήτου, με την οποία η διοίκηση θα τοποθετείτο επίσημα για το θέμα που δημιουργήθηκε με την ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής.

Αντ’ αυτής εκδόθηκε ανακοίνωση, με την οποία η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ατρομήτου επιτίθεται σε όσους αμφισβητούν την νομιμότητα των πεπραγμένων της και έτσι τα ερωτηματικά παραμένουν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με ιδιαίτερη λύπη και έντονο προβληματισμό, διαπιστώνουμε πως, εδώ και αρκετό καιρό τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και ιδίως ο πρόεδρος Αντώνης Πατατανές γίνονται στόχοι επίθεσης ΑΓΝΩΣΤΩΝ που περιθάλπονται και συνεπικουρούνται από ΓΝΩΣΤΟΥΣ μεν, αλλά εντελώς ξένους και ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τη Διοίκηση μας οι οποίοι ανέκαθεν μας αντιμετώπιζαν ΜΕ εχθρότητα, για να καλλιεργήσουν ΜΙΣΟΣ εναντίον μας, στις τάξεις των αγνών φιλάθλων.
Τα άτομα αυτά που ήταν πάντα μακριά από τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις μας, έγιναν ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ προστάτες και τιμητές των πάντων για την ομάδα μας!

Με την προσεκτική και προγραμματισμένη σε λεπτομέρειες υψηλή καθοδήγηση μιας ανύπαρκτης νομικής προσωπικότητας που αυτοαποκαλείται ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ αποκτούν ξαφνικά το δικαίωμα, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ στο πλαίσιο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να μας… ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ χωρίς ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
νομικό έρεισμα, χωρίς ΔΙΚΑΙΩΜΑ, χωρίς ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ σε βάρος της Διοίκησης μας, καλώντας μάλιστα μερίδα του κόσμου σε ακραίες αντιδράσεις εναντίον μας, δηλαδή εναντίον του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΑΣ!

Όλες αυτές οι κινήσεις καταγράφονται, σε μια χρονική στιγμή που η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ο Ερασιτέχνης ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργούμε ένα Σύλλογο ΠΡΩΤΥΠΟ που διακρίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Παρατηρούμε με λύπη μας, πως, αυτοχριζόμενοι αρχηγοί προσπαθούν να εισέλθουν και να αναρριχηθούν με πλάγιους, αθέμιτους κι άνομους τρόπους στη διοίκηση της ομάδας μας, στοχεύοντας ΜΟΝΟ στην ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους, χωρίς να διαθέτουν το δικαίωμα αυτό αλλά και τις ικανότητες, χρησιμοποιώντας ΨΕΥΔΗ και ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ .

Αφού δε ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν έχει κάτι ΜΕΜΠΤΟ να μας προσάψει και αφού ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ σε βάρος μας, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποια site για να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις για την ομάδα μας.
Απέναντι σε όλα αυτά λοιπόν, δηλώνουμε πως τους εχθρούς μας με ονοματεπώνυμο ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να δείξουν τα στοιχεία σε βάρος μας γιατί ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

Σε όλους αυτούς, έχουμε να πούμε τα εξής:
Παραλάβαμε έναν Ερασιτέχνη με χίλια προβλήματα και με σκληρή προσπάθεια καθημερινά κλείσαμε πληγές χρόνων. Τον απογειώσαμε. Έχουμε πια και λόγω της άοκνης προσφοράς μας ένα Σύλλογο ΥΓΙΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Καμαρώνουμε όλοι για το Σύλλογο μας και την αρμονία στη συνεργασία μας με την ΠΑΕ, ενώ οι δήθεν «φίλοι της ομάδας μας» επιχειρούν να ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΟΥΝ την πραγματικότητα και να κλονίσουν αυτή τη σχέση!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, απαντάμε σε όλους αυτούς που ασκούν κριτική με τέτοιο άθλιο τρόπο πως, το μόνο που καταφέρνουν είναι και να δυναμώνει η σχέση μας με την ΠΑΕ και τον κόσμο που αγαπάει πραγματικά κι αληθινά τον Σύλλογό μας.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ λοιπόν, προς κάθε κατεύθυνση πως η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ και πως όποιος συνεχίζει να ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ σε βάρος μας θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του.


ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Leave a Reply