ΕΠΣΑ: Αναβολή και ποινολόγιο

Την αναβολή του αγώνα Νέων μεταξύ των ομάδων Αγίου Ιεροθέου και Α.Ο. Αιγάλεω γνωστοποίησε η Ένωση Ποδοφαιρικών Σωματείων Αθηνών μέσω του εβδομαδιαίου δελτίου τύπου.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα: “Ο προγραμματισμένος αγώνας για το Σάββατο 03/02/2018 και ώρα 11.00 στο γήπεδο Χρυσούπολης, μεταξύ των ομάδων ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ – Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ για το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα οριστεί από την επιτροπή υποδομής σε νέα ημερομηνία”.

Γύρω από το θέμα της αναβολής υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε αίτημα του Α.Ο. Αιγάλεω για αστυνομική προστασία, που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση και η ΕΠΣΑ αποφάσισε την αναβολή του.

Κάποιοι θέλουν το παιχνίδι να διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη στο ΕΑΚ Ηφαίστου, αλλά πιθανότερη ημερομηνία βάσει πρότερης σχετικής ανακοίνωσης περί αναβληθέντων αγώνων της Ένωσης, είναι διεξαχθεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

  • Στο ενημερωτικό δελτίο τύπου της Παρασκευής 02/02/2018, που εκδόθηκε από την Ένωση, υπάρχουν αναφορές και στο ποινολόγιο των πρωταθλημάτων υποδομής.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται οι τιμωρίες των:

Λιούμη Χ. (Κηπούπολη Νέων) με 3 αγωνιστικές ημέρες και 30 ευρώ πρόστιμο για την αποβολή του (απευθείας κόκκινη) στο παιχνίδι Νέων Κηπούπολης – Α.Ο. Περιστερίου (1)

Κατσίκη Κ. (Α.Ο. Περιστερίου Παίδων) με 1 αγωνιστική για την αποβολή του (δεύτερη κίτρινη) στο παιχνίδι Παίδων Α.Ο. Περιστερίου – Άμιλλας Περιστερίου

Χλοψιούδη Π. (προπονητής ΑΠΟ Ηρακλής Περιστερίου) με επίπληξη για την αποβολή του στο παιχνίδι Νέων Ηφαίστου Π. – Ηρακλή Π.

Επίσης καλείται σε έγγραφη απολογία μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 06/02/2018, ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Κηπούπολης, Θανάσης Ρήγας, βάσει φύλλου αγώνα, για αποβολή στο παιχνίδι Νέων, Κηπούπολη – Α.Ο. Περιστερίου (1).

Leave a Reply