Άμιλλα Π.: “Τέλος εποχής” με Βαρβέρη

Την αποχώρησή του από την καθημερινή δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής (και όχι μόνο) της Άμιλλας Περιστερίου ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Βαρβέρης, στη διάρκεια της γιορτής του συλλόγου για τον αποχαιρετισμό της αγωνιστικής περιόδου 2017-’18 και το καλωσόρισμα του καλοκαιριού.

Ο σύλλογος, μέσω της επίσημης σελίδας του στο FB απευθύνει ένα “ξεχωριστό ευχαριστώ στον Βαρβέρη Αλέξανδρο, όπου μετά από πάρα πολλά χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς και πάντα σε συνεργασία με τον Χριστόφορο Μποζατζίδη, αναδημιούργησαν την ομάδα μας.

Φέτος ο Αλέξανδρος σταματά την καθημερινή ενασχόληση με την ομάδα, αλλά οι συμβουλές του και η εργατικότητά του θα μας συντροφεύουν καθ’ όλη τη συνέχεια.

Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τον τιμήσουμε μέσω του αρχηγού του αντρικού μας τμήματος, Ασημακόπουλου Κώστα”.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Βαρβέρης επιβεβαίωσε ότι το δέσιμό του με την οικογένεια της Άμιλλας δεν θα του επιτρέψει να απομακρυνθεί, παρά μόνο να αποφορτιστεί από την έντονη καθημερινότητα του συλλογου.

Leave a Reply