Άμιλλα Π.: “Ατραξιόν” η Κ8

Σε μια ηλικία που οι νίκες και οι ήττες ελάχιστη σημασία έχουν και είναι απείρως δυνατότερη εικόνα το χαμόγελο στο πρόσωπο του ηττημένου, η Κ8 της Άμιλλας Περιστερίου συνδύασε την αγωνιστική της παρουσία στο μετα-Πασχαλινό Acropolis με την απονομή κυπέλλου και των συνοδευτικών μεταλλίων.

Και ήταν η “ατραξιόν” της αποστολής της ομάδας του Μπουρναζίου, που παρέταξε στο τουρνουά την Κ14 (1) + (2), την Κ12, την Κ10 (1) + (2) και φυσικά τα αστεράκια της (Κ8).

Εκτός των αναμνηστικών, ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Άμιλλας, Ηλίας Στέφος απένειμε ένα μεγάλο μπράβο, κατ’ αρχάς στα παιδιά της Κ8, Ιάσονα, Γιάννο, Αλέξανδρο, Άγγελο, Γιώργο, Αναστάση και Κωνσταντίνο, φυσικά στους προπονητές (Σώκο, Καούνη, Γρηγοράτο, Τζαβέλλα) και πάνω απ’ όλα στους γονείς που υποστήριξαν με καθημερινή παρουσία στα γήπεδο την προσπάθεια των παιδιών τους και με την υποδειγματική τους συμπεριφορά ενίσχυσαν περαιτέρω τον γενικό σεβασμό στον σύλλογο.

Σειρά τώρα έχουν τα καλοκαιρινά τουρνούα, με την Άμιλλα να προγραμματίζει ήδη την παρουσία της στα Ιωάννινα, από 17 έως και 20 Ιουνίου

Leave a Reply