Άμιλλα Π.: Με στόχο τον τελικό

Με δύο νίκες επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Νέου Ικονίου, οι Παμπαίδες της Άμιλλας Περιστερίου πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του τουρνουά Acropolis κι έκαναν ένα ακόμη βήμα για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή σε τελικό (πέρσι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό).

Με τη νίκη του προηγούμενου Σαββατοκύριακου ισοφάρισαν τη σειρά των αγώνων (7-2 με γκολ των Κώτση 3, Μπρέγκου 2, Παπαγιαννόπουλου και Νοβρουζάι) και το πρωί του Σαββάτου πήραν την πρόκριση αφού επιβλήθηκαν με σκορ 5-3 και σκόρερς τους Μπρέγκου, Γκόγκα, Δαμιανή, Κωστάκη και Κώτση.

Πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, που θα προκύψει από το ζευγάρι Νεάπολη – Καλλιθέα.

Ο τεχνικός του τμήματος, Πάνος Μακρής, χρησιμοποίησε τους Δήμτσια, Γκούμα, Γκόγκα, Κωστάκη, Πέππα, Ζουγρή, Νοβρουζάι, Μπρέγκου, Δαμιανή, Κώτση, Γκερμένη, Παπαγιαννόπουλο, Τσαραπατσάνη και Σιενγκέργη.

Στα πλέι οφ οι Τζούνιορ 2

Την τέταρτη θέση του ομίλου του κατέλαβε το δεύτερο τμήμα Τζούνιορ, που μετέχει στο Acropolis Tournament και κέρδισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της προημιτελικής φάσης, μετά από τη νίκη του με σκορ 3-2 επί του Ιωνικού.

Τα τέρματα της Άμιλλας σημείωσαν οι Κωλέτσος, Παιζάκης και Νταής.

Έπαιξαν οι: Αλεξόπουλος, Μελισσουργός, Πετρίβ, Βαλελής, Φαναρτζής, Κολοκούρης, Δημητρός, Τσιλιγκίρι, Παιζάκης, Κωλέτσος, Μπίντας, Νταής, Μπρέγκου Αν., Σέργκιο, Τσάτσα.

Leave a Reply