ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.: Ο μικρός είναι αλλιώς…

Οδοστρωτήρες” τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας Περιστερίου το περασμένο Σαββατοκύριακο στους αγώνες τους, στο 6Χ6 των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, μοιρασμένες οι εντυπώσεις στα διπλά παιχνίδια για τους Τζούνιορ Α’ και Β’ με μία νίκη και μία ήττα για κάθε τμήμα.

Τα Αστεράκια του Κώστα Μισαηλίδη επιβλήθηκαν με σκορ 11-0 και σκόρερς τους Ταξιάρχου (4), Καρτσαγκούλη (2), Ηλιόπουλο, Τζελίτα, Κριτή Ελ., Κυριακίδη Στ. και Μπούτα.

Τα Προτζούνιορ Α’ επικράτησαν με σκορ 8-1 και σκόρερς τους Φώτη (2), Καραγιάννη (2), Κωστόπουλο (2), Μωρόγιαννη Δ. και Κουλούρη.

Τα Προτζούνιορ Β’ νίκησαν με 7-1 και σκόρερς τους Ζουγανέλη (2), Σκάρπο (2), Καραχάλιο Σπ., Ταξιάρχου και Παπαδόπουλο.

Τα Τζούνιορ Β’ επικράτησαν με σκορ 5-2 του Αετού Κορυδαλλού και σκόρερς τους Φώτη (2), Κυριακίδη Θ., Μπαλαμπάνο και Μωρόγιαννη Δ. και ηττήθηκαν με σκορ 6-3 από το Νέο Ικόνιο, στο γήπεδο Παπαδοπούλου (πλησίον Allou)

Τα Τζούνιορ Α’ επιβλήθηκαν με 10-0 της ΜΕΝ Ιλίου, στο γήπεδο της Ραδιοφωνίας και σκόρερς τους Αθανασόπουλο (3), Γαβριελάτο (2), Σκίρα (2), Κοκκινομάλλη, Ρήγα και Αθανασίου, ενώ ηττήθηκαν με σκορ 5-2 από τον Φοίνικα Καλλιθέας στο Renti Arena και σκόρερς τους Καραχάλιο Γερ. Και Γαβριελάτο.

Leave a Reply