Ακαδημία Π.: 4/4 και συνεχίζει η Κ12

Με νίκη επί του Ιωνικού και 4/4 στη δεύτερη φάση του Acropolis Tournament συνεχίζει το πρώτο τμήμα της Κ12 της Ακαδημίας Περιστερίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σταύρου Μισαηλίδη επιβλήθηκαν με σκορ 5-2 και σκόρερς τους Μαγουλά Θ. (2), Μαγουλά Β. (2) και Σαγρή.

Έπαιξαν οι Ταπίνης, Πανταζής, Καραχάλιος, Καναβάς, Κριτής, Μαγουλάς Θ., Αθανασόπουλος, Κοκκινομάλης, Αθανασίου, Γαβριελάτος, Μωρόγιαννης Α., Μαγουλάς Β., Μαρίνος, Σαγρής και Κυριακίδης.


Ισόπαλο αναδείχθηκε το πρώτο τμήμα της Κ10, με σκορ 1-1 με τον ΠΑΟ Ρουφ, για το Acropolis Tournament. Σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Μισαηλίδη, ο Χάρης Κουλούρης.


Το δεύτερο τμήμα της Κ10 ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Ήφαιστο, με σκόρερ τον Σπύρο Καραχάλιο.


Το τρίτο τμήμα της Κ10 επιβλήθηκε με σκορ 5-3 αντίστοιχου τμήματος του Αγίου Ιεροθέου και σκόρερς τους Αρτούρ (2), Γρίβα, Ηλιόπουλο, ενώ ένα ακόμη ήταν αυτογκόλ.


  • Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (3/2) η Ακαδημία Περιστερίου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με τους υπευθύνους να καλούν τους γονείς να προσέλθουν με είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης.

Leave a Reply