Ακαδημία Π.: Οι πρώτες προπονήσεις

Τις πρώτες τους προπονήσεις, με αρκετές αλλά δικαιολογημένες απουσίες, πραγματοποίησαν τα τμήματα της Ακαδημίας Περιστερίου, Τζούνιορ Α’ και Προτζούνιορ Β’, το απόγευμα της Τρίτης.

Οι Σταύρος και Κώστας Μισαηλίδης υποδέχθηκαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναλύοντας το προπονητικό πρόγραμμα, ενώ τοποθέτησαν χρονικά εντός δεκαημέρου την οριστική συγκρότηση των τμημάτων, με την επιστροφή του συνόλου του έμψυχου δυναμικού.

Και φέτος οι προπονήσεις θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του “Πειρατικό 5Χ5”, όπως και στου Μαζαράκη, με τα τμήματα να διατηρούν την περσινή τους σύνθεση, μα βάση τα νέα ηλικιακά όρια που αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και υιοθέτησαν πλήρως οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις όλης της χώρας.

Σε ό,τι αφορά στις διοργανώσεις που θα πάρουν μέρος, τα μικρά τμήματα θα είναι και φέτος παρόντα στους αγώνες που διεξάγονται στο μικρό γήπεδο (6Χ6) της Χωράφας, τα τμήματα Τζούνιορ πιθανότατα θα συνεχίσουν στο πλαίσιο του Acropolis, ενώ οι ιθύνοντες της Ακαδημίας αναμένουν την ολοκλήρωση των νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων του Βασίλη Παπαντωνόπουλου, στο Ίλιον και την αναγγελία ποδοσφαιρικών τουρνουά.

Leave a Reply