ΑΕΚ – Νέες Ατρομήτου 1-1

Σ’ ένα παιχνίδι διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ντέρμπι με τα όλα του αλλά χωρίς τις ανορθογραφίες των αντίστοιχων αντρικών, ΑΕΚ και Νέες Ατρομήτου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και εξακολουθούν να συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όχι απόλυτης κυριαρχίας, αλλά υπεροχής, στη διάρκεια των οποίων πέτυχαν από ένα γκολ, ενώ είχαν αμφότερες από 2-3 καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία που προήλθαν κυρίως από στημένες μπάλες.

Η κεφαλιά της Αποστόλου που έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ, το εναέριο πλασέ της Schmelzer πάνω σε σώματα αμυνομένων και η φάση του 65′ όταν η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία χωρίς να προλάβει κάποιο από τα κορίτσια της Καλομοίρας Κοντομίχη να την σπρώξει στα δίχτυα, ήταν οι άξιες αναφοράς εκ μέρους του περιστεριώτικου συλλόγου.

Σκόρερς: 33′ Βασιλακοπούλου / 52′ Γατούδη.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος. Βοηθοί: Αντωνόπουλος, Κατσανας.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Μαρασίδη, Σκάγκου (46′ Williams), Στεροπούλου, Αποστόλου (75′ Φυτίλη), Βέρρα, Κριεζή, Γιαννή, Djordjevic, Schmelzer, Γατούδη, Γιούσια.

  •  Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο πρόεδρος των Νέων Ατρομήτου, Αναστάσιος Τράγος συνεχάρη τους ανθρώπους της ΑΕΚ, υποσχέθηκε ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, ενώ ζήτησε να μεταφέρουν και τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην Μπαρτσακλή που αποχώρησε τραυματίας (πιθανό κάταγμα στο χέρι).









Leave a Reply