Αγ. Ιερόθεος: Τρίποντο στο φινάλε

Δυνατές συγκινήσεις επιφύλασσε το φινάλε της αναμέτρησης των Νέων, Αγίου Ιεροθέου και Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο Χρυσούπολης, αν και το άνευρο και άσφαιρο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν προϊδέαζε για κάτι τέτοιο.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού λειτούργησαν περισσότερο διαχειριστικά στη ροή του παιχνιδιού και παραλίγο να το πληρώσουν.

Η Ελπίδα ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν από το τέλος σε φάση διαρκείας, αλλά ο Τζανογλου είχε τον τελευταίο λόγο. Εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά, κατέβασε έξυπνα τη μπάλα αποφεύγοντας την έξοδο του Παππά και την έστειλε στην ανυπεράσπιστη πλέον εστία, δίνοντας στον “Άγιο” το τρίποντο της νίκης, με το οποίο έφτασε πλέον τους 17 και πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα.

Σκόρερς: 53′ Στόιλας, 77′ Τζανογλου / 75′ Παλαιολόγου.

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Κουκόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχας, Μαντάς (52′ Ντεντης), Πανε (70′ Βασιλείου), Χαλίκης, Στόιλας, Τσελεγκερ (70′ Χαραλάμπους), Βεντουρης, Χατζής, Σαρτερης (41′ Κολλιόπουλος),, Τζανογλου, Δήμα (64′ Ψαρράς).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς Δ., Σπυρόπουλος, Στεφανι, Παππάς Χ., Παπαδόπουλος, Ζουμπούλιας (61′ Καλαμίδας), Στεργίου, Ταφίλι, Μαρσώνης, Παλαιολόγου.

Leave a Reply