Αγ. Ιερόθεος: Τελικοί στο Μουζάκι

Και βουτιές και τελικοί! Είναι αυτό που λέμε, “είχε πρόγραμμα” η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου, που εκπροσωπείται στο ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Μουζάκι της Καρδίτσας, από το εφηβικό και το παμπαιδικό της τμήμα.

Οι Νέοι του συλλόγου (Κ18) ισοφαρίστηκαν (1-1) τρία λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης με το αντίστοιχο τμήμα της ΠΑΕ Τρικάλων, αλλά αυτό δεν τους στέρησε ασφαλώς τη συμμετοχή στον αυριανό (Κυριακή 24/6) τελικό της κατηγορίας.

Το γκολ του “Αγίου” προήλθε από προσπάθεια του Δήμα, που είχε σκοράρει και το νικητήριο τέρμα (1-2, το άλλο γκολ ο Ζέρβας) κόντρα στην Α.Ε. Μουζακίου, στην πρεμιέρα.

Στο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας, οι Περιστεριώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Ολοταχώς για τον τελικό οδεύει και το παμπαιδικό τμήμα (Κ14) που μετράει ήδη 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (1-0 τον Α.Ο.Παιανίας και 6-1 το Καλλιδένδρι) και στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου παίζει στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή και η αποστολή επιστρέφει στη βάση της και το απόγευμα της Τετάρτης θα δώσει το παρών στην ετήσια γιορτή του Δήμου Περιστερίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας (“Λαϊκό Στάδιο Αγίου Ιεροθέου”).

UPDATE (21.25)

Την πρόκριση στον τελικό πήρε και το παμπαιδικό τμήμα, που επικράτησε στον ημιτελικό, στη διαδικασία των πέναλτι.

Μουζάκι – Άγιος Ιερόθεος 0-0 (4-5 στα πέναλτι)

Leave a Reply