Αγ. Ιερόθεος: Πρωτομηνιά, Καλή χρονιά

Την πρώτη του συγκέντρωση και προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (1 Αυγούστου) ο Α.Ο.Άγιος Ιερόθεος.

Υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού, Γιώργου Αρχοντάκη και της προποντικής του ομάδας, ο “Άγιος” εμφανίστηκε πλήρως ανανεωμένος στην αναμορφωμένη του έδρα, το “Λαϊκό Στάδιο Αγίου Ιεροθέου”, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Παρόντων της διοίκησης και φίλων του συλλόγου, το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και έδωσε μια πρώτη γεύση και συνάμα υποσχέσεις για μία επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στη φωτογραφία με τα νέα πρόσωπα στο έμψυχο υλικό του συλλόγου διακρίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά) στην πάνω σειρά οι Μπίρης, Ζωντός, Αποστολόπουλος, Σουλελές, Θανόπουλος, Κυριακόπουλος, Ρούσσος και στην κάτω σειρά οι Χαραλάμπους, Μπούρας, Σιμάκος, Μπαλατσούρας, Κατσής, Μπριστογιάννης και Ντάφλας.

Το παρών στην προετοιμασία δίνουν και πέντε στελέχη του τμήματος Νέων του συλλόγου και είναι οι Τζανόγλου, Τσέλεγκερ, Τσαρούχας, Κολλιόπουλος και Θηβαίος (από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία).

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε χθες ο δανεισμός του Γιώργου Χατζή (2001) στην ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου.

Ο 17χρονος, στέλεχος του τμήματος Νέων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Αγίου Ιεροθέου, παραχωρήθηκε για έναν χρόνο στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν ενταχθεί στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών και του Αγίου Ιεροθέου.

Leave a Reply