ΝΕΟΙ: Αγ. Ιερόθεος-Ολυμπιακός Λ. 0-1

Οι Νέοι του Αγίου Ιεροθέου είχαν κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δυσκολεύονταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, να φτιάξουν τις φάσεις που θα συνιστούσαν απειλή για την εστία των φιλοξενουμένων.

Ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων άφησε γήπεδο στους Περιστεριώτες και έψαξε σε κόντρα επιθέσεις να πετύχει το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα νίκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, τουλάχιστον έως το 69′.

Στο λεπτό αυτό, σ’ ένα γέμισμα προς τη μεγάλη περιοχή του Αγίου Ιεροθέου, διεκδίκησαν στον αέρα τη μπάλα οι Γεωργόπουλος και Στοϊλας και από το κεφάλι του τελευταίου διέγραψε τροχιά τέτοια που αιφνιδίασε τον Τσαρουχα και κατέληξε στα δίχτυα του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Σκόρερ: – / Στοϊλας (αυτογκόλ)

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Πατεράκης, Νικολάκος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρουχας, Άγκολι Κ. (41′ Βασιλείου Η.), Πανε (41′ Κολλιόπουλος), Ντεντης, Στοϊλας, Τσελεγκέρ, Θηβαίος, Χατζής (60′ Χαραλάμπους), Ψαρρας (41′ Χιώτης), Τζανογλου, Βεντουρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Γκατσης, Κοντος (51′ Μπιμπιζας Α.), Ζερβας, Βασιλείου Θ., Καπουλας, Παξιμαδάκης, Λεβεντέλης, Μπέντουλι, Γεωργόπουλος, Ευαγγέλου, Μίλε (79′ Μπιμπιζας Δ.).

Leave a Reply