Αγ. Ιερόθεος: Δεύτεροι μετ’ επαίνων

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Κ18 στο τουρνουά στο Μουζάκι Καρδίτσας κατέλαβε το εφηβικό τμήμα του Αγίου Ιεροθέου, που αντιμετώπισε και στον τελικό (όπως και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης) την ΠΑΕ Τρίκαλα.

Με περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο rotation στη διάρκεια των αγώνων, η ομάδα των Τρικάλων είχε πιο φρέσκα πόδια και καθαρότερο μυαλό στον τελικό και μετά το 1-1 της προηγούμενης μεταξύ τους αναμέτρησης, αυτή τη φορά επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 και γκολ των Ζησόπουλου και Κακούσιου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη κατέβαλλαν εξαιρετική προσπάθεια και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του τεχνικού επιτελείου, μετά το πέρας των αγώνων.

Οι Παμπαίδες

Περνώντας για δεύτερη φορά μέσα από τη δύσκολη διαδικασία των πέναλτι, οι Παμπαίδες του Αγίου Ιεροθέου ηττήθηκαν στον τελικό (με το ίδιο σκορ 5-4, που νίκησαν στον ημιτελικό το Μουζάκι), από το αντίστοιχο συγκρότημα του ΑΟΝ Αργυρούπολης και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ισίδωρου Χαλιμούρδα ολοκλήρωσαν αήττητοι την παρουσία τους στο Μουζάκι της Καρδίτσας (1-1 η κανονική διάρκεια, το γκολ για τον “Άγιο” ο Καμπάς) και έδειξαν για μία ακόμη φορά, ότι η πρόοδος που συντελέστηκε παρ’ όλη την “ξενιτιά” ης τρέχουσας σεζόν, ήταν τέτοια ώστε η προσεχής αγωνιστική περίοδος που θα τους βρει -επιτέλους- στη φυσική τους έδρα, θα είναι εντελώς διαφορετική για όλους.

  • Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου θα δώσει ασφαλώς το παρών στην ετησια γιορτή του Δήμου Περιστερίου, στις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας (“Λαϊκό Στάδιο Αγίου Ιεροθέου”).

Leave a Reply