Αγ. Ιερόθεος: Στη Χωράφα και τυπικά

Το κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας θα είναι και τυπικά πλέον η έδρα του Αγίου Ιεροθέου, όχι μόνο για την ποδοσφαιρική Ακαδημία, αλλά ΚΑΙ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Όπως είναι γνωστό, από φέτος οι άδειες λειτουργίας των ποδοσφαιρικών γηπέδων εκδίδονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το “Λαϊκό Στάδιο Αγίου Ιεροθέου” ήταν η πρώτη εκδοοθείσα άδεια και φέρει την υπογραφή του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών ‘Εργων του Περιστερίου, Παναγιώτη Λύκου.

Με την δρομολόγηση των απαραίτητων εργασιών, που διασφαλίζουν και τις τελευταίες προϋποθέσεις ασφαλείας (δημιουργία εξέδρας φιλοξενουμένων στο ανατολικό άκρο της μεγάλης ενιαίας κερκίδας και παρουσία υψηλού κυγκλιδώματος στο δυτικό άκρο που συνορεύει με τον χώρο εισόδου των ποδοσφαιριστών από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο) η ομάδα του Αγίου Ιεροθέου επιστρέφει πλέον και τυπικά στο “σπίτι” της, με το ΕΑΚ Ηφαίστου που την φιλοξένησε, να παραμένει ως εναλλακτική έδρα.

Η αγαστή συνεργασία υπερπηδά τα εμπόδια και δίνει λύσεις, όπως για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε και στην προκειμένη περίπτωση έδωσε και τέλος στην ταλαιπωρία ενός συλλόγου που δίνει τις δικές του σκληρές μάχες στις εθνικές κατηγορίες.

Leave a Reply