Αγαπάς τον Έλληνα ποδοσφαιριστή;

Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και όχι απλά να χύνεις κροκοδείλια δάκρυα, κάθε που ξεφορτώνονται καραβιές φτηνών ξένων από διεθνείς “ποδοσφαιρομάνες”, στα λιμάνια όλης της χώρας, η λύση υπάρχει. Και είναι και απλή.

Φτάνει να δεις για παράδειγμα τη Γερμανία. Τι λέτε να σκέφτηκαν αυτοί οι τύποι που κατά τα άλλα μας διασκεδάζουν με το καλοκαιρινό σύνολο “κάλτσα – σανδάλι”; Να πριμοδοτούν τις ομάδες τους που εμπιστεύονται τις Ακαδημίες τους. Παραείναι σατανικό για να το συλλάβει η δική μας Αγία Τριάδα (Υφυπουργείο – ΕΠΟ – Superleague).

Θέλετε να μάθετε και τα χρήματα που μοιράστηκαν φέτος οι τρεις κορυφαίοι σύλλογοι της λίστας; Η ομάδα που εμπιστεύτηκε περισσότερα ταλέντα της Ακαδημίας της και άρα εισέπραξε τα περισσότερα, ήταν η Γκρόιτερ Φιρτ, που έβαλε στο ταμείο της 1,4 εκατ. ευρώ!

Δεύτερη, η νεοφώτιστη Νυρεμβέργη που πήρε 1 εκατ. ευρώ, ενώ δέκα χιλιάδες ευρώ λιγότερα (990.000) εισέπραξε η τρίτη, Ντιναμό Δρέσδης.

Το συνολικό ποσό, δε, που μοιράστηκε έφτασε τα 20.000.000 ευρώ.

Για να εισπράξεις το πριμ θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι κάτω των 23 ετών και να υπήρξαν τουλάχιστον μια τριετία στην Ακαδημία, από τα 15 ως τα 21 τους χρόνια.

Leave a Reply