Ήφαιστος: 16άδα εφήβων στο αντρικό!

Την ίδια ώρα που διοίκηση και τεχνική ηγεσία δρομολογούν τις 3-4 επιλεγμένες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ του αντρικού τμήματος του Ηφαίστου Περιστερίου, “κλείδωσε” και η προώθηση 16 ποδοσφαιριστών που τελείωσαν την περίοδο 2017-’18 στη δύναμη του εφηβικού τμήματος.

Εκτός των Μπιρλή, Σταματέλου και Σελεμίδη που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου (γεννηθέντες το 2000), το “παρών” στην προετοιμασία του αντρικού τμήματος θα δώσουν οι Καραγκούνης, Φίλιας Β., Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Παληογιάννης, Κανναβός, Καλκανάκος, Καραλάκης, Δεμίρης, Τουρτούλη (γεννηθέντες 2001), αλλά και οι Γιαννόπουλος, Πουρίκη (γενν. 2002). Υπάρχει ακόμη μία περίπτωση στελέχους που θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Ίσως μάλιστα η παρουσία τους στο αντρικό τμήμα δεν περιοριστεί στο χρονικό διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού μία σκέψη στο πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι να λειτουργήσει ως υπο-ομάδα στο αντρικό τμήμα, όπου ανεξαρτήτως των αγωνιστικών ευκαιριών που θα πάρουν τα μέλη της με την πρώτη ομάδα, θα αποτελέσει κατ’ ουσίαν το αγωνιστικό τμήμα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Κ18 της ΕΠΣΑ.

Όλα αυτά βεβαίως μένει να αποσαφηνιστούν έως το τέλος Ιουλίου, αφού την Πέμπτη 2 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του αντρικού τμήματος και οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ως τότε οι ιθύνοντες του περιστεριώτικου συλλόγου ελπίζουν να γνωρίζουν με ακρίβεια τον χρόνο έναρξης και διάρκειας των έργων αναμόρφωσης του ΕΑΚ Ηφαίστου (πιθανότατα στην αφετηρία του 2019), ώστε να προγραμματιστεί και η προσωρινή μεταστέγαση των τμημάτων του.

Leave a Reply