Ήφαιστος: Σε όλα τα μέτωπα οι Παίδες

Το ντέρμπι συγκατοίκων δεσπόζει στο πρόγραμμα τυο Σαββατοκύριακου για το παιδικό τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου, έστω κι αν αναμετρώνται μακριά από το σπίτι τους!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη θα υποδεχτούν στο γήπεδο της Χρυσούπολης το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή Π., στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Στην αποστολή μετέχουν οι Βακράς, Τσεκερης, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Ιακώβου, Κριστιάν, Ευθυμιάδης, Κακουλίδης, Καρβουνιάρης, Καρουμπής, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας, Τζαβάρας, Φράρος, Βλαχιώτης, Τζιωτάκης, Αναστασίου

Μιάμιση ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο στο ΕΑΚ Ηφαίστου το παιχνίδι στο πλαίσιο του Θουκυδιδειου τουρνουά, με την Σχολή Ολυμπιακού Πετρούπολης (διαθέσιμοι είναι οι Καριώτης, Βακράς, Βυτινιώτης, Γαβριήλ, Γκιολές, Ίβρος, Κοντός, Λάτσι, Μαυρομάτης, Μικαελιάν, Μπαλάτζι, Παρασκευόπουλος, Πετράς και Σκεντεράι).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα κλείνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο γήπεδο Καματερού, με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟ, για το Soccerlink (Καριώτης, Τσέκερης, Αναστασίου Βυτινιώτης, Γκιολές, Ευθυμιάδης, Ιακώβου, Ίβρος, Καρβουνιάρης, Κουλίζος Τ., Κουλίζος Φ., Λάτσι, Μαστροκώστας, Κριστιάν, Τζαβάρας, Βλαχιώτης, Τζιωτάκης).

Leave a Reply