Ήφαιστος Π.: Πρεμιέρα για το Παιδικό

Με αρκετές, αλλά αναμενόμενες και απόλυτα δικαιολογημένες απουσίες η πρεμιέρα του παιδικού τμήματος (Κ16) του Ηφαίστου Περιστερίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Ο Δημήτρης Καρυώτης καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έδωσαν το “παρών”, δεν τους έκρυψε ότι με τη σύνθεση του ρόστερ να παραμένει αμετάβλητη, οι απαιτήσεις είναι πλέον πολύ μεγαλύτερες, αλλά έδειξε και πολύ ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία παρουσιάστηκαν.

Κάτι η έξτρα προετοιμασία εντός γυμναστηρίου, μετά την ολοκλήρωση της περσινής περιόδου (τον Ιούλιο), λίγο η πιστή εφαρμογή των οδηγιών που είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές για τη διάρκεια των διακοπών τους, τους βοήθησαν να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-΄19.

 

Την Δευτέρα κάνει την δική του πρεμιέρα και το Παμπαιδικό, με τον τεχνικό του Νίκο Βακρά να ανακοινώνει μέσω της σελίδας του τμήματος στο FB, ότι “τη Δευτέρα 27-8 και ώρα 7 μ.μ. στο γήπεδο Ηφαίστου, περιμένω τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ τμήματος για την έναρξη της προετοιμασίας της καινούργιας περιόδου 2018 -2019 . Θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα, οι ώρες και θα ακολουθήσει η πρώτη προπονηση.

Εύχομαι μια χρονιά με υγεία σε όλους, διασκέδαση και βελτίωση”.

Leave a Reply