Ήφαιστος: Πήραν μπρος οι μηχανές

Ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της προεδρίας του συλλόγου από τον Γιάννη Τασιούλη και οι… μηχανές έχουν πάρει για τα καλά μπροστά στον Ήφαιστο Περιστερίου.

Στη διάρκεια της Τρίτης υπήρξε σειρά επαφών και διαβουλεύσεων για όσα η νέα διοίκηση έχει τοποθετήσει ως άμεσες προτεραιότητες στην ατζέντα της και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα.

Ο Θόδωρος Τρανός παραμένει στον τιμόνι της αντρικής ομάδας και μάλιστα αφοσιωμένος 100% στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού δεν θα έχει πλέον υπό την επίβλεψή του την Κ18 του συλλόγου.

Από τα γραφεία του συλλόγου πέρασαν και ανανέωσαν με συνοπτικές διαδικασίες τη συνεργασία τους με τον Ήφαιστο οι Πέτρος Λεβέντης, Γιώργος Ζαφειράτος, Θόδωρος Νησαριώτης και έπεται συνέχεια.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διεργασίες για τη στελέχωση του νέου διοικητικού συμβουλίου, με τις πληροφορίες του Peristeri-Academies.gr να κάνουν λόγο για ταυτόχρονη παρουσία των αδερφών Τασιούλη!

Εκτός του Γιάννη Τασιούλη, φαίνεται ότι έδωσε το Ο.Κ. συμμετοχής και ο Κώστας Τασιούλης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καλύψει τη θέση του Α’ αντιπροέδρου.

Δεν ανήκουν στα “νέα” πρόσωπα, αφού η παρουσία τους στον Ήφαιστο αριθμεί χρόνια, ωστόσο για πρώτη φορά θα αναλάβουν διοικητικά καθήκοντα οι Μάριος Προβατάρης και Γιάννης Βυτινιώτης.

Παραμένουν στους τιομείς ευθύνης τους ο Νίκος Δεμίρης (Γενικός Αρχηγός), Ρένα Δραμουντάνη (Γενική Γραμματέας) και Αθανασία Μαμάη (Ταμίας).

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, που επίσης βαδίζει προς τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί η παρουσία των τμημάτων Κ16 και Κ14 σε τουρνουά των διοργανωτών του Θουκυδίδειου, στο Καρπενήσι, από 15 έως 17 Ιουνίου.

Leave a Reply