Ήφαιστος: Νίκη με ανατροπή 3-2

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος οι Νέοι του Ηφαίστου έκαναν την απόλυτη ανατροπή απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Άμιλλας, γυρίζοντας το εις βάρος τους 0-2 σε 3-2, σχεδόν στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί στο πρώτο μισό του αγώνα. Χωρίς να έχουν απαραίτητα εδαφική υπεροχή, αξιοποιώντας την κόντρα επίθεση ήταν πιο απειλητικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και στο 52ο λεπτό είχαν αποκτήσει ένα σοβαρό προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η γρήγορη μείωση του σκορ (στο αμέσως επόμενο λεπτό) ξανάβαλε τον Ήφαιστο στο παιχνίδι. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των γηπεδούχων, αλλά και η διάθεση της Άμιλλας να διαχειριστεί το υπόλοιπο του αγώνα, οδήγησαν στην πλήρη ανατροπή των δεδομένων και έδωσαν στον Ήφαιστο το τρίτο του τρίποντο σε 4 παιχνίδια στη διοργάνωση.

Σκόρερς: 53′ (αυτ.) Γουδέλης, 75′ (πεν.) Μπιρλής, 80′ Σταματέλος / 14′ Ζέρβας, 52′ Κοκκώνης

Διαιτητής: Μαρουλης. Βοηθοί: Στάμος, Πίτσος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Κανναβός (46′ Σταματέλος), Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας Β., Παληογιάννης (58′ Μπέκος), Μπιρλής, Πουρίκης, Τουρτούλης (50′ Δεμίρης), Γιαννόπουλος (73′ Πελέκης), Ευθυμιάδης Χ. (41′ Καραλάκης).

ΑΜΙΛΛΑ: Κωστάκης, Μαρίνος (58′ Χρονόπουλος), Γουδέλης (78′ Πρεβεζιάνος), Τσαφεράι, Αντζέι, Τζίκας, Ασίμης, Κατσαμάς, Ζέρβας (58′ Γκίκας), Κοκκώνης (73′ Βαρβέρης), Λιάτσης (69′ Γκορίτσι).

Leave a Reply