Ήφαιστος: Με νέο look στην αφετηρία

Αρκετές οι ειδήσεις που προέκυψαν από την συνάντηση γνωριμίας-εργασίας της προπονητικής ομάδας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ηφαίστου Περιστερίου, με το προεδρείο και το νέο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι Γιάννης και Κωνσταντίνος Τασιούλης υπογράμμισαν τη στήριξή τους στα πρόσωπα της τεχνικής ομάδας, ζήτησαν άμεση ενημέρωση για ο,τιδήποτε απασχολήσει τα τμήματα υποδομής τη νέα αγωνιστική περίοδο και υποστήριξαν την ανάγκη ανανέωσης του προπονητικού ιματισμού, θεωρώντας παράλληλα ως προτεραιότητα και την εικόνα των αποστολών όλων των αγωνιστικών τμημάτων των ηλικιακών κλιμακίων στις επίσημες διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν υπήρξε και μία πρώτη επαφή με την εταιρία Zeus.

Όπως έγινε γνωστό δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους Νίκο Παπαδιώτη και Αντώνη Μπαφάκη, για λόγους παράλληλων επαγγελματικών υποχρεώσεων των δύο τεχνικών.

Επίσης έγινε μία πρώτη συζήτηση για την αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής, με τους ιθύνοντες του Ηφαίστου να εξετάζουν την πιθανότητα συμμετοχής και δεύτερου τμήματος της Κ18 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, αλλά και ενδεχόμενο ντεμπούτο της Κ10.

Τέλος, κοινοποιήθηκε και το πρόγραμμα των προπονήσεων της νέας περιόδου 2019-2020 και είναι το εξής:

Leave a Reply