Ήφαιστος: “Λύγισε” στα πέναλτι η Κ18

Τελικά η άσπρη βούλα του πέναλτι εξελίσσεται σε… πονεμένη ιστορία για την Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ.

Πρόπερσι ήταν ο Απόλλων Χαλανδρίου. που μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι και πέρασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ18.

Πέρσι ήταν ο Απόλλων Σμύρνης που επίσης μετά από 0-0 στο 80λεπτο, νίκησε με 4-3 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Ήφαιστο να αποκλείεται αήττητος σε κανονική ροή αγώνα, μετά από 25 παιχνίδια!

Και φέτος, στον δεύτερο τελικό του χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ΕΠΣΑ, ο Ήφαιστος ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ηττήθηκε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι!

Για το συγκρότημα του Δημήτρη Καριώτη που είχε τις ευκαιρίες να “καθαρίσει” τον τελικό νωρίτερα και να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος”, σκόραρε ο Μαχαίρας.

Ως τον τελικό της Δευτέρας, ο Ήφαιστος ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τους Αγίους Αναργύρους με 1-0, επιβλήθηκε με 1-0 της Ελευθερούπολης (Πελέκης) και 4-2 του Τριφυλλιακού (Λιούκας 2, Κολοκώτσιος, Βούλγαρης).

Στο τέλος της ημέρας, τα μέλη του τμήματος δείπνησαν στον “Πρόεδρο” στο Μπουρνάζι, ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση του προπονητή τους, Δημήτρη Καριώτη.

Εκεί περίμενε μία έκπληξη τον Θωμά Λιούκα, που είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τους συμπαίκτες του, ανταλλάσοντας φυσικά ευχές και για τις γιορτές και το Νέο Έτος, αφού το επόμενο ραντεβού της ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 3 Ιανουαρίου.


Leave a Reply