Ήφαιστος: Η προπονητική ομάδα

Σε πλήρη σύνθεση συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/7) στα γραφεία του συλλόγου για πρώτη φορά η προπονητική ομάδα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ηφαίστου Περιστερίου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-’22.

Ο Νϊκος Βακράς υποδέχθηκε και παρουσίασε στον πρόεδρο Δημήτρη Μόσχο, τα τρία νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο τεχνικό τιμ, σημειώνοντας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης κουβέντας:

Υλοποιώντας χωρίς τίτλους και ταμπέλες σχετική εντολή του προέδρου, Δημήτρη Μόσχου, ανέλαβα να συγκροτήσω την προπονητική ομάδα της Ακαδημίας μας, με έμπειρους και καταξιωμένους τεχνικούς και κοινή συνισταμένη όλων τη γνώση, αλλά και τη διάθεση για επίμονη δουλειά και προσφορά.

Συντονισμένοι στην κατεύθυνση ανάπτυξης δεξιοτήτων και χαρακτήρων για καθένα από τα παιδιά που μας εμπιστεύονται και πιστοί στις διαρκείς Αρχές του συλλόγου που υπηρετούμε, θα κριθούμε για το έργο και όχι απλά τις προθέσεις.

Καλωσορίζουμε τα νέα πρόσωπα της προπονητικής ομάδας, τους καταξιωμένους και διπλωματούχους Ν. Ζουμπατόπουλο, Κ. Λαμπαδάριο και Θ. Κωνσταντή και τους ευχόμαστε μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά”.

Η προπονητική ομάδα ανά τμήματα:

Κ18: Νίκος Ζουμπατόπουλος

Κ16: Νίκος Βακράς

Κ14: Κώστας Λαμπαδάριος, Βασίλης Κρινόπουλος

Κ12: Θεόδωρος Κωνσταντής, Βαγγέλης Χατζηανδρέου

Κ10: Λεωνίδας Μαχαίρας

Κ8: Δημήτρης Πανέλης.



Leave a Reply