Ήφαιστος: Άρχισαν και οι Παμπαίδες

Τη Δευτέρα (27/8) έκαναν την πρεμιέρα τους στις προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19 και με την επιστροφή και των τελευταίων στελεχών που ολοκλήρωσαν τις οικογενειακές τους διακοπές, ανεβάζουν σταθερά την ένταση του προγράμματος.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παμπαιδικού τμήματος (Κ14) του Ηφαίστου Περιστερίου θα ακολουθήσουν υπό τις οδηγίες του Νίκου Βακρά, ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος στο πρωτάθλημα Κ14, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται υποχρεωτικά με Δελτία Ατομικών Στοιχείων ΕΠΟ (και όχι με πιστοποιητικά).

Οι γεννημένοι το 2005 θα είναι αυτοί που θα στελεχώσουν την Μικτή ομάδα Παίδων της Ένωσης, όπου απαιτείται Δελτίο Ατομικών Στοιχείων για να μπορούν να αγωνιστούν.

Επειδή το μέτρο υποχρεωτικής έκδοσης Δελτίων ΕΠΟ εφαρμόζεται και πάλι μετά από αρκετά χρόνια, θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στα σωματεία να αγωνιστούν τις πρώτες αγωνιστικές και με Αστυνομικές Ταυτότητες ή πρωτότυπα πιστοποιητικά, έως ότου εκδοθούν τα δελτία από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Leave a Reply