Ήταν Ατρόμητες, άξιζαν τη νίκη!

Κόντρα στη δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο, την ομάδα του Άρη, στο γήπεδο της Τριανδρίας, ο Ατρόμητος Αθ. ήταν αυτός ακριβώς που περιγράφει το όνομά του, με όλη τη σημασία της λέξης.

Πήρε αυτό που πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα περιγράφαμε αναμφίβολα ως επιτυχία κι όμως επιστρέφει με την πικρή γεύση ότι μπορούσε και άξιζε τη νίκη!

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη ήταν καλύτερες στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου πήραν και προβάδισμα στο σκορ με την Φυτίλη, μετά από ασίστ της Σάλκουνιτς.

Στην επανάληψη ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κερδισμένες μπάλες ασκώντας πίεση στο μισό γήπεδο.

Η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στην ισοφάριση (Κοκοβιάδου) και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης:

  • δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών σε αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στη Βαρσαμη στο 90′ και,
  • ακύρωσε γκολ της Ρόκομα, μετά από στημένη μπάλα της Σάλκουνιτς, ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις.

Μία ακόμη αμφισβητούμενη φάση υπήρξε στο ξεκίνημα του αγώνα, με πρωταγωνίστρια την Παπαθεοδώρου, αλλά και αυτή δεν οδήγησε τον Ατρόμητο στην βούλα του πέναλτι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Βλασσοπούλου, Φυτίλη (75′ Βαρσαμη), Κριεζή, Σάλκουνιτς, Γατούδη (70′ Ρόκομα), Παπαθεοδώρου (80′ Κατσανού).

UPDATE (21/10, 16:15):

Μακρινή λήψη του ακυρωθέντος τέρματος της Ρόκομα, που τη δείχνει να ξεκινά πίσω από την ευθεία που έχουν συγκροτήσει οι παίκτριες των δύο ομάδων, κατά την εκτέλεση του φάουλ από τη Σάλκουνιτς.


Leave a Reply