“Έφυγε” χαμογελαστή η Γεωργία Μουζάκη

Πλήρης ημερών και των ομορφότερων συναισθημάτων έφυγε την Τρίτη από τη ζωή η Γεωργία Μουζάκη, μητέρα της ιδρύτριας του γυναικείου Ατρομήτου Αθηνών, Στέλλας και του πρώην αθλητή του συλλόγου, Κωνσταντίνου και σύζυγος του επί σειρά ετών παράγοντα και θερμού υποστηρικτή του περιστεριώτικου συλλόγου, Διονύση Μουζάκη.

Έφυγε όπως ακριβώς ήρθε, Έντιμη, ακέραιη και αξιοπρεπής, αγωνίστρια ως την τελευταία της ανάσα Βράχος ακλόνητος δίπλα στον σύζυγο και τα παιδιά της, ήξερε μόνο να παλεύει και να χαμογελά καθάρια και γάργαρα.

Έζησε μια ευλογημένη ζωή, παρ’ ότι πάντοτε και εκούσια απαρνήθηκε τις ανέσεις. Δοτική, απλή και ταπεινή στην καρδιά, χωρίς επιτήδευση στη συμπεριφορά και την παρουσία της, με ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς και μοναδική απολαβή την αγάπη όσων την γνώρισαν.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της που την αποχαιρετούν στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου στο κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου, στο Περιστέρι. Θα απευθύνουν το ύστατο αντίο και θα την παρακαλέσουν να μην αφήσει το χέρι τους στα δύσκολα και δίπλα στον αγαπημένο της Διονύση πλέον, να εξακολουθήσει να το αγγίζει με αγάπη ως την στιγμή του αιώνιου ανταμώματος.

Leave a Reply