Έφηβοι: Ήφαιστος – Φοίνικας 1-0

Σ’ ένα κλειστό παιχνίδι με μονοψήφιο αριθμό συνολικών τελικών προσπαθειών, οι έφηβοι του Ηφαίστου επικράτησαν με σκορ 1-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα, το μεσημέρι της Κυριακής στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Οι δύο τεχνικοί, Θόδωρος Τρανός και Δημήτρης Χιώτης αντίστοιχα, έκαναν αρκετές αλλαγές δουλεύοντας στο μοντάρισμα των αγωνιστικών τμημάτων που θα εκπροσωπήσουν τους δύο συλλόγoυς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι τουλάχιστον από τη διάθεση που έδειξαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, με δεδομένες και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Ήφαιστος ζήτησε πιο πολύ και βρήκε τελικά το νικητήριο γκολ, λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης με τον Κολοκώτσιο, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής του Βασίλη Φίλια.

Ήφαιστος: Χειλετζάρης, Καναβός, Τζωρτζακάκης, Πολίτης, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Μπιρλής, Σελετίδης, Δεμίρης, Πουρίκης, Τουρτούλης (Έπαιξαν και οι Πελέκης, Καραγκούνης, Ευθυμιάδης, Κολοκώτσιος, Μακρυγιάννης, Ματέο, Κόνσολας, Σπυρόπουλος, Καραγιαννιώτης).

Φοίνικας: Πάπα, Γιαννόπουλος Χ., Νικολαΐδης, Φούντας, Αχλάδης, Καζάνης, Κόμνας, Φωτόπουλος, Γιώτης, Μίλε, Μπίλης (Έπαιξαν και οι Γιαννόπουλος Γ., Σκόδρας, Δικαιούλιας, Τριαντάφυλλος, Ράπτης, Σεφέρι, Τουρκοκώστας, Ρότα, Βουλαλάς, Κύρτσος, Ζεϊμπεκάκης, Καραγιώργος, Νάζος, Τσέτσης, Μπαλάσης, Τσιάβος).

Leave a Reply