“Έσπασε το ρόδι” η Κηπούπολη 2-0

Τη νίκη που ζητούσαν για να κερδίσουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση πέτυχαν οι Νέοι της Κηπούπολης κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Φοίνικα και πήραν έτσι το πρώτο τους τρίποντο στη διοργάνωση.

Με αρκετές αλχημείες παρέταξε τους τυπικά φιλοξενούμενους στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ο Αντώνης Μπαφάκης που χρησιμοποίησε μακριά από την εστία του τον τερματοφύλακα Σαραντινό και ως σέντερ φορ τον κεντρικό αμυντικό Κανελλόπουλο που σκόραρε κιόλας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Χιώτη ήταν για μία ακόμη φορά θεατές στο ίδιο έργο, είχαν δοκάρι, δύο χαμένα τετ α τετ και μετά από ένα μοιρασμένο κατά τα άλλα παιχνίδι, παρέμειναν με μηδενικό βαθμολογικό ενεργητικό.

Μετά το σφύριγμα της λήξης αποβλήθηκε ο Κολοκοτρώνης για ειρωνικό σχόλιο προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Σκόρερς: – / 34′ Κανελλόπουλος, 79′ Σοφός.

Διαιτητής: Χιονης. Βοηθοί: Χρυσάφης, Κουκόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πάπα (41′ Γιαννόπουλος), Μίλε (41′ Γιώτης), Μπεντεβής (60′ Ρότα), Κολοκοτρώνης, Φούντο, Φωτόπουλος, Κατσουλης (51′ Μπισμπιρούλιας), Αχλαδης, Καζάνης, Σεφέρι, Μπιλης (50” Σκόδρας).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς, Βαρζάκης (55′ Ρήγας), Σαραντινός, Παπακωνσταντίνου, Μούτσιος, Λιούμης, Πουλιάδης (55′ Ντινης), Σοφός, Κανελλόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Τζιάτζιος.

Leave a Reply