Έργα και στη Χρυσούπολη!

Προηγήθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας, τη Δευτέρα 23/9 παραδίδεται επισήμως προς χρήση το ανακαινισμένο ΕΑΚ Ηφαίστου (και το “Γ. Βασιλόπουλος”), αλλά η αναμόρφωση των αθλητικών χώρων του Περιστερίου δεν σταματά, αφού ξεκίνησαν βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Χρυσούπολης!

Το πρωί, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αντιδήμαρχος (και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος) Βασίλης Μπέτσης επισκέφθηκαν το γήπεδο της Χρυσούπολης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη ροή των εργασιών, με βελτιωτικές παρεμβάσεις στον χλοοτάπητα, διαμόρφωση των τελικών (και άλλων) γραμμών, ενώ επιθεώρησαν την ολοκλήρωση του έργου πυρασφάλειας, με την εγκατάσταση οκτώ (8) πυροσβεστικών κρουνών και τοποθέτηση πυροσβεστήρων σε όλα τα οικήματα των εγκαταστάσεων.

Στο γήπεδο θα διεξαχθούν κανονικά οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου και τα συνεργεία επιστρέφουν από Δευτέρα, με πρώτο μέλημα την τοποθέτηση διαχωριστικών κυκλιδωμάτων και εγκατάσταση πενήντα (50) νέων καθισμάτων στην εξέδρα των φιλοξενουμένων.

Leave a Reply