Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο

Το peristeri-academies.gr σας ευχαριστεί θερμά για το ζεστό καλωσόρισμα που του επιφυλάξατε σε επίπεδο επισκεψιμότητας αλλά και κριτικής, με δεκάδες πολύ θετικά σχόλια στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ πρωτοποριακό, όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά για τον ελληνικό χώρο συνολικά, διαδικτυακό “προϊόν” και χρειάζεται χρόνο για να συμπαρασύρει το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων στους δικούς του ρυθμούς και το ύψος των απαιτήσεων.

Ωστόσο, με γνώμονα δουλειάς ότι “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”, συνεχίζουμε με αμείωτη διάθεση και την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών (προφίλ ποδοσφαιριστών, παρουσίαση αγώνων, φιλοξενία αναλυτικού προγράμματος δραστηριότητας ανά ομάδα), αλλά και τη συνεργασία με τους συλλόγους, ώστε σε σύντομο χρόνο να παρουσιάζει μία πληρέστατη εικόνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι ακόμη δεν έχετε δει τίποτε! Και θα το διαπιστώνετε κάθε μέρα που περνά, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε και η ενημέρωση θα είναι καθημερινή και η ενίσχυση των επιμέρους ενοτήτων αδιάκοπη.

Επικοινωνήστε μαζί μας με σχόλια, προτάσεις, αλλά και διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο. Ελάτε να γεμίσουμε την gallery των τμημάτων των ομάδων με φωτογραφίες και βίντεο από τη συμμετοχή των ομάδων μας σε πρωταθλήματα και τουρνουά. Μαζί θα οδηγήσουμε το peristeri-academies.gr στην κορυφή της ενημέρωσης για τη δραστηριότητα των αθλητικών υποδομών μας.

Leave a Reply