Έλειψαν οκτώ, έλαμψε η Καμπόλη!

Η αποστολή ήταν εξ ορισμού δύσκολη για τις Νέες Ατρομήτου που αντιμετώπιζαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής τον δευτεραθλητή του 4ου ομίλου της περσινής περιόδου Νέο Αστέρα Ρεθύμνου (του προτάθηκε να ανέβει στη Α’ εθνική αντικαθιστώντας τον Ατρόμητο -όταν προέκυψε το θέμα απόσυρσης της δήλωσης συμμετοχής- και αρνήθηκε).

Κι έγινε ακόμη δυσκολότερη λόγω της σύνθεσης ανάγκης με την οποία ταξίδεψαν στην Κρήτη, αφού έλειπαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, οκτώ (8) στελέχη τους!

Δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Άχμαντ (τιμωρημένη), Ιωάννου, Λαδερού (τραυματίες), Σαμίου (λόγω εκπαιδευτικών υποχρεώσεων), όπως και οι Μπριάνα, Τσομπανοπούλου Ηλ., Τσομπανοπούλου Φελ. και Μαμάνη των οποίων δεν εκδόθηκαν τα δελτία.

Η ήττα με σκορ 5-0 μπορεί να αδικεί -ως έναν βαθμό- τις Νέες Ατρομήτου (ως προς το εύρος του σκορ, αλλά ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Βέβαια, ουδέν κακόν αμιγές καλού, αφού μέσα στη δύσκολη αυτή δοκιμασία πήρε την ευκαιρία της και έδειξε το πολλά υποσχόμενο ταλέντο της η 12χρονη (!) Αναστασία Καμπόλη, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 70ό λεπτό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Τούνα (6′), Μανωλίτση (17′), Μαραγκουδάκη (61′), Νικηφόρου (82′ και 84′).

Για τις Νέες Ατρομήτου αγωνίστηκαν οι Κυριακίδου, Σκάγκου, Γκουγκούση, Γεωργοπούλου, Αποστόλου, Κουκουλοπούλου, Παθιακάκη, Μπέκιου, Παπακώστα, Κοπελου, Σεφεριάδη (Ρόζα, Καμπόλη).

Τα γκολ της αναμέτρησης μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Leave a Reply