Άρης Θεσ. – Ατρόμητος Αθ. 1-0

Ακόμη κι αν το παιχνίδι είναι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά,

ακόμη κι αν η αποστολή του Ατρομήτου φτάνει με μεγάλη καθυστέρηση στο γήπεδο Νέων Επιβατών και ο αγώνας αρχίζει 17 λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα ώστε να προλάβει να κάνει μία υποτυπώδη προθέρμανση,

ακόμη κι αν απέναντί του βρίσκεται η δεύτερη ισχυρότερη ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου,

ακόμη κι αν είναι το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 4 ημέρες,

για την Καλομοίρα Κοντομίχη και τις παίκτριές της δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Έπαιξαν ως Ατρόμητος, επιλέγοντας να διαχειριστούν την έντονη καταπόνηση, με κλείσιμο των κενών χώρων και κόντρα επιθέσεις από τα άκρα και εν τέλει “λύγισαν” από μία κακή εκτίμηση φάσης κι ένα σουτ (Μουστάκη) που έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης με τον Άρη Θεσσαλονίκης (1-0).

Κακά τα ψέμματα. Ήταν ένα παιχνίδι, μία στροφή πριν το τέλος, που δεν μπορούσε να αλλάξει το παραμικρό, ούτε προς τα πάνω, ούτε πολύ περισσότερο να στερήσει από τις γυναίκες του Ατρομήτου την τέταρτη βαθμολογική θέση, την υψηλότερη που έχουν καταλάβει από συστάσεως του τμήματος.

Απλά απαιτούσε τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα που επιβάλλει η βαριά φανέλα με το αστέρι στο μέρος της καρδιάς. Και τα κορίτσια του Ατρομήτου τα τίμησαν για μία ακόμη φορά, όπως έκαναν στο σύνολο μιας αγωνιστικής περιόδου που είχε πάρα πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς, εμπόδια που δεν στάθηκαν όμως ικανά να τις εμποδίσουν να πλησιάσουν το -τηρουμένων των αναλογιών και συνθηκών- ταβάνι τους.

Για τον Ατρόμητο έπαιξαν οι: Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη (78′ Κατσάνου), Βλασσοπούλου, Κριεζή (60′ Παθιακάκη), Καλδή, Σάλκουνιτς, Παπαθεοδώρου (71′ Κοπελου), Γιούσια (46′ Γατούδη).

Επόμενη (22η) και τελευταία αγωνιστική (4-5/5)

Εργοτέλης – Ατρόμητος Αθηνών

ΠΑΟΚ – Αγία Παρασκευή

ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας – Πανσερραϊκή

ΑΟ Τρίκαλα 2011 – Προοδευτική Περάματος

Ελπίδες Καρδίτσας – Άρης Θ.

Ρεπό: ΑΕΛ 1964

Leave a Reply