Άνοιξε η αυλαία για τον Ιπποκράτη

Την πρώτη τους συγκέντρωση στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Soccer Evolution πραγματοποίησαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ιπποκράτη το απόγευμα της Δευτέρας 4/9.

Οι Διονύσης Γεροντής και Μανώλης Ρακιντζάκης υποδέχθηκαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους κηδεμόνες τους και αντί ευχής, υπογράμμισαν τη βεβαιότητά τους ότι η τρέχουσα θα είναι μία ακόμη καλύτερη αθλητική χρονιά για όλους.

Ανακοίνωσαν τη συνεργασία του club με ιατρική ομάδα στην οποία θα γίνει ο απαραίτητος γενικός και οι εξειδικευμένοι έλεγχοι των νεαρών αθλητών και ανέλυσαν το εβδομαιδιαίο πρόγραμμα των προπονήσεων που θέλει το παιδικό, το παμπαιδικό και το αγωνιστικό τμήμα των τζούνιορ να προπονούνται στο ΕΑΚ Ηφαίστου κάνοντας χρήση τόσο του κεντρικού γηπέδου, όσο και του Βασιλόπουλου και τα τζούνιορ Β’, προτζούνιορ και αστεράκια που θα χρησιμοποιούν το Soccer Evolution.

Των τμημάτων θα ηγηθούν οι προπονητές, Δημήτρης Μαγιάσης (παιδικό), Λάμπρος Λαμπράκης (παμπαιδικό), Δημήτρης Μαγιάσης (τζούνιορ Α), Γιώργος Μπίτζας (τζούνιορ Β), Γιώργος Μπίτζας (προτζούνιορ) και Νικήτας Δημητρακόπουλος (αστεράκια).


Leave a Reply