Άμιλλα: Σκληρή για να πεθάνει Νο2

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Άμιλλα Περιστερίου αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να χάσει την κατηγορία και μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των αγώνων κατάταξης κέρδισε την παραμονή της.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σώκου είχαν κερδίσει το δικαίωμα και στην ισοπαλία, ωστόσο βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τους Αμπελόκηπους, που μετά την ήττα τους από τον Κεραυνό Γλυφάδας, ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν ένα διαρκές ποδοσφαιρικό ροντέο, με ανατροπές ακατάλληλες για καρδιακούς. Η Άμιλλα ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με τον Αστέριο Κακαράκη στο 4′, αλλά δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Ν.Π. Μυλωνά και στο 26′ η κατάσταση ήρθε τούμπα με γκολ του Λεονταρη.

Οι Περιστεριώτες βρήκαν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 40′ με τον Χάλαρη, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε με το 2-2 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, αφού ακριβώς στην εκπνοή οι Αμπελόκηποι έκαναν το 2-3 με τον Μπούσι και ξαναπήραν το πάνω χέρι.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπριστογιαννη στο 51′ διαμόρφωσε το 3-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, σφραγίζοντας την παραμονή της Άμιλλας στη Β’ κατηγορία.

Εκτός των Καπίρη και Αντζέι που αγωνίστηκαν, από το εφηβικό τμήμα ήταν στην 18άδα της αναμέτρησης και οι Κωστάκης, Κουτρουλάς και Ασίμης.

Διαιτητής: Ζαραβινος. Βοηθοί: Καρατζίκας, Απτόσογλου.

ΑΜΙΛΛΑ: Ιορδανίδης, Δήμου, Λαμπράκος Β. (88′ Λαμπράκος Χ.), Ασημακόπουλος, Σώκος (34′ Αντζέι), Μπριστογιάννης, Κακαράκης Α. (92′ Βλάχος), Καπίρης (55′ Κακαράκης Χ.), Δεγκλερης, Δαφνας, Χάλαρης.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ζαραβέλης, Μυλωνάς Ν. (77′ Κίτσος), Λιαποδημήτρης, Κέσκο, Βαραμπούτης, Μπούσι (82′ Μπαλίλι), Μπάτσι, Φώτου, Τριανταφυλλίδης, Λεονταρης, Μυλωνάς Ν.Π.


Leave a Reply