Άμιλλα Π.: Το σήκωσαν οι Παμπαίδες

Σ’ έναν αγώνα αντάξιο της προσπάθειας που κατέβαλλαν τα δύο τμήματα για να δώσουν το παρών, το δεύτερο παμπαιδικό τμήμα της Άμιλλας Περιστερίου κατέκτησε το Acropolis Cup της κατηγορίας, επικράτώντας στη διαδικασία των πέναλτι του Πήγασου ΑΠΣ.

Η αγωνιστική συνέπεια και προσήλωση στον υψηλό στόχο των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Μακρή στη διάρκεια της μακράς πορείας ως τους τελικούς, επιβραβευτηκε το πρωί του Σαββάτου, έστω και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, με σκορ 9-8!

Στην κανονική διάρκεια, οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Μάλιστα, ο Πήγασος ήταν αυτός που πέτυχε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά η πίστη και αντεπίθεση διαρκείας των Περιστεριωτών έφερε το τελικό 2-2 με τέρματα των Δαμιανή και Παπαγιαννόπουλου.

Την αποστολή της Άμιλλας συγκροτούσαν οι: Δήμτσιας Ξενοφών, Παπαγιαννόπουλος Αλέξανδρος, Ζουγρής Γεώργιος, Πέππας Ιωάννης, Νοβρουζάι Αντριάνο, Καραπατής Γεώργιος, Κυπριτζόγλου Στέφανος, Σιενγκέργης Ανδρέας, Μπρέγκου Κριστιάν, Δαμιανής Κωνσταντίνος, Κώτσης Μιχαήλ, Γκερμένι Ματθαίος, Σαμπάτζε Μιχαήλ.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, τα μέλη της αποστολής της Άμιλλας Περιστερίου συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν προσωπικά τους αντιπάλους τους για τον όμορφο αγώνα τους.

Leave a Reply