Άμιλλα: Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Η ποδοσφαιρική ακαδημία της Άμιλλας Περιστερίου ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, που περιλαμβάνει συνολικά έξι παιχνίδια και είναι τα εξής:

Ο προπονητής του παιδικού τμήματος Κώστας Ασημακόπουλος, με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, σημείωσε: “Ευελπιστούμε σε μια ανάλογη πορεία με την περσινή επιτυχημένη.

Η ανάδειξη και η προώθηση άλλωστε των παικτών της Ακαδημίας μας στην πρώτη ομάδα είναι στόχος και σκοπός του σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένα σύνολο ταλαντούχων αθλητών, άριστων μαθητών και εξαιρετικών χαρακτήρων, Γι αυτό άλλωστε η περσινή πορεία μέχρι τα ημιτελικά της ΕΠΣΑ, μόνο τυχαία δεν ήταν, κθώς ήταν αποτέλεσμα δουλειάς, επιμονής και θέλησης των αθλητών μου, που έδωσαν μέχρι τελευταίου λεπτού, τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Νέων, Κώστας Σώκος υπογράμμισε: “Εύχομαι υγεία και δύναμη σε παιδιά και προπονητές όλων των ομάδων.

Το τμήμα Νέων της Άμιλλας έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και αυτό είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής.

Στόχος του συλλόγου είναι αυτά τα παιδιά να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της αντρικής ομάδας στο σύντομο μέλλον, πλάνο που έχει αρχίσει να υλοποιείται από πέρσι, με τη στελέχωση του Αντρικού τμήματος από 6 αθλητές της ομάδας Νέων.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη εκγύμναση των αθλητών και τη συνεχή βελτίωση της αθλητικής τους παιδείας. Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους!”.

Leave a Reply