Άμιλλα Κ14Β: Και φέτος στους τελικούς

Την τέταρτη θέση στην κατάταξη της κατηγορίας του κατέλαβε το δεύτερο τμήμα της Κ14 της Άμιλλας Περιστερίου, δίνοντας για μία ακόμη χρονιά το “παρών” στην τελική φάση, συμμετέχοντας στον μικρό τελικό του Acropolis Tournament.

Εκεί ηττήθηκε με σκορ 6-5 από το αντίστοιχο συγκρότημα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και βέβαια 11 τέρματα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μάρκου Καούνη προηγήθηκαν με σουτ εκτός περιοχής του Κότση, αλλά ένα δεκάλεπτο “μπλακ άουτ” έφερε παθητικό τεσσάρων τερμάτων! Δύο γκολ του Καλογερόπουλου (σουτ και κεφαλιά) διαμόρφωσαν το σκορ ημιχρόνου 4-3.

Το δυνατό ξεκίνημα του Θριάμβου στην επανάληψη “σκόνταψε” πάνω στον Αλεξόπουλο, που τελικά νικήθηκε από μία λάθος επιστροφή της μπάλας και ένα κοντινό πλασέ, την ίδια ώρα που δύο ακόμη γκολ του Καλογερόπουλου (απευθείας φάουλ και πέναλτι) διατήρησαν τη διαφορά ενός τέρματος ως το τελευταίο σφύριγμα (6-5), με την Άμιλλα να απειλείι με ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά σε σουτ του Κότση η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυνομένου και έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι (κόρνερ).

Αγωνίστηκαν οι Αλεξόπουλος, Ρεπάι, Πέππας, Νοβρούζι, Νίνης, Καλογερόπουλος, Μπρέγκου, Κότση, Τσιλιγκίρι, Σαμπάτζε, Τσαραπατσάνης, Σέρτζιο.

Leave a Reply