Άμιλλα: Και το Πάσχα παίζω μπάλα!

Με τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο μεταΠασχαλινό Acropolis , με τη τρίτη θέση της κατηγορίας της, η Κ10 της Άμιλλας Περιστερίου.

Μετά τις νίκες επί Νέου Ικονίου (4-2) και Ακαδημίας ΠΑΟ Αιγάλεω (4-1) της πρεμιέρας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Άμιλλας έκαναν το 3/3 κόντρα στην Θυελλα / Αχιλλέα Κορυδαλλού με σκορ 3-1 και σκόρερς τους Τσάτσα, Τυρλή και Νταή, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Τσάτσα και Κωλέτσο.

Έπαιξαν οι Μελισσουργός, Λιονάκης, Πετρίβ, Δήμτσιας, Γιαννόπουλος, Μπρέγκου, Τυρλής, Σκαλιώτης, Κωλέτσος, Νταής, Τσάτσα.

Το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟ Ρουφ ήταν αυτό που τερμάτισε το νικηφόρο σερί, αφού ολοκληρώθηκε με ήττα (4-0) και εκείνο της τελευταίας ημέρας κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού θα έκρινε τη δεύτερη θέση.

Τελικό αποτέλεσμα 3-3, με τον Αετό να παίρνει τη 2η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σκόρερς για την ομάδα του Μπουρναζίου οι Δήμτσιας (2) και Τσάτσα, ενώ αγωνίστηκαν οι Μελισσουργός, Λιονάκης, Πετρίβ, Δήμτσιας, Μπρέγκου, Τυρλής, Σκαλιώτης, Κωλέτσος, Τσάτσα, Θύμιου.

Leave a Reply