Άμιλλα: Αήττητοι & τρόπαιο οι Παίδες

Ένα ακόμη ταξίδι στην Πρέβεζα για την Άμιλλα ολοκληρώθηκε με όμορφες εμπειρίες και δυνατές συγκινήσεις.

Η ομάδα του Περιστερίου συμμετείχε με τέσσερα τμήματα στο (2ο για φέτος) καλοκαιρινό Acropolis Cup, με τους Παίδες να φτάνουν ως τον τελικό της κατηγορίας τους και να κατακτούν το τρόπαιο αήττητοι.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου επικράτησαν με σκορ 2-1 του Δαναού Καλαμάτας, με τον Έρβιν Ρεπάι να σημειώνει το πρώτο τέρμα και τον Ευθύμη Κατσιούλα να δίνει τη νίκη στην εκπνοή της αναμέτρησης με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Πέτρου Κωφίδη.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν η Άμιλλα επικράτησε με σκορ 4-2 του Νέου Τηλυκράτη και αναδείχθηκε ισόπαλη με Δαναό Καλαμάτας (1-1) και Ιωνικό Νικαίας (0-0).

Την τρίτη θέση της κατάταξης κατέλαβε το εφηβικό τμήμα, σε μία σειρά από παιχνίδια που κρίθηκαν στο γκολ. Επικράτησε με 1-0 του Πανλευκάδιου και ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Βλαχιώτη και 1-0 από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Στην πέμπτη και έκτη θέση των κατηγοριών τους κατετάγησαν το Παμπαιδικό και το τμήμα Τζούνιορ.

Τώρα πλέον άπαντες αναμένουν την ετήσια γιορτή του συλλόγου, στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιουνίου, στο γήπεδο Μαζαράκη, με την οποία θα αποχαιρετήσουν την αγωνιστική περίοδο 2017-’18 και θα καλωσορίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Leave a Reply